Bedrijfskleding of werkkleding is kleding die het werken gemakkelijker en veiliger maakt. Elke professional of vakman heeft daarbij specifieke eisen voor zijn werkkleding.

Bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding is het van groot belang om te bepalen welke functie de kleding moet vervullen en voor wie deze kleding bestemd is. Hierbij moet rekening worden gehouden met aspecten als draagcomfort, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Ook is het van belang dat de kleding voldoet aan alle eisen en normen die aan de werkkleding van vandaag gesteld wordt.

Van der Burght Bedrijfskleding heeft alleen de beste merken in huis. Door onze uitgebreide collectie met zeer ruime keuzemogelijkheden kunnen we voor elk budget een passende bedrijfskledinglijn aanbieden. Samen met jou zijn wij in staat de bedrijfskleding volledig af te stemmen op de huisstijl van jouw bedrijf.

In onze webshop zie je wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een passend pakket bedrijfskleding voor jouw onderneming.

Van der Burght Bedrijfskleding levert o.a. bedrijfskleding van: