Van der Burght Bedrijfskleding is opgericht in 1969 door C. van der Burght. De winkel met magazijn was tot 1987 gevestigd aan de Leusderweg in Amersfoort. Doordeweeks werd vakkleding en doorwerkkleding verkocht aan bedrijven en instellingen. Op zaterdag was de winkel met herenmode geopend voor particulieren.
In 1987 verhuisde ons bedrijf naar industrieterrein Isselt. Hier werd gefocust op de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan bedrijven. Daarnaast werd het assortiment uitgebreid met promotionele kleding.

Ons bedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid tot een landelijke leverancier van hoogwaardige bedrijfskleding, promotiekleding en veiligheidsschoenen.

Naast een uitgebreide webshop hebben wij een showroom waar u op afspraak terecht kunt met al uw vragen en wensen m.b.t. bedrijfskleding.

Uiteraard kan alle kleding bij ons professioneel van uw bedrijfsnaam en logo worden voorzien, bedrukt of geborduurd. Als extra’s bieden wij o.a. passervice ter plaatse, vermaakservice, maatregistratie en aflevering per persoon.

Wij streven naar tevreden klanten. Dit doel bereiken wij door klantgericht te werken, door uitstekende producten te leveren en door u juist en tijdig te informeren. Dankzij onze persoonlijke benadering voelt u zich bij ons al gauw thuis.