Van der Burght Bedrijfskleding werd in 1969 opgericht door C. van der Burght. De winkel met magazijn was tot 1987 gevestigd aan de Leusderweg in Amersfoort. Doordeweeks werd vakkleding en doorwerkkleding verkocht aan bedrijven en instellingen. Op zaterdag was de winkel met herenmode geopend voor particulieren.

In 1987 verhuisde ons bedrijf naar industrieterrein Isselt. Hier werd gefocust op de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan bedrijven. Daarnaast werd het assortiment uitgebreid met promotionele kleding. Inmiddels bestaan wij ruim 50 jaar en zijn we een begrip in Amersfoort en omstreken.

Naast een uitgebreide webshop hebben wij een showroom waar je op afspraak terecht kunt met al je wensen en vragen over bedrijfskleding.

Uiteraard kan alle kleding bij ons professioneel van je bedrijfsnaam en -logo worden voorzien, bedrukt of geborduurd. Als extra’s bieden wij o.a. vermaakservice, maatregistratie en aflevering per persoon.

Wij streven naar tevreden klanten. Dit doel bereiken wij door klantgericht te werken, door uitstekende producten te leveren en door je zo goed mogelijk te informeren. Dankzij onze persoonlijke benadering voel je je bij ons al gauw thuis.