Van der Burght Bedrijfskleding biedt u een zeer ruim assortiment promotiekleding van bekende en succesvolle merken. Het gebruik van gepersonaliseerde promotiekleding is bij uitstek geschikt om ervoor zorg te dragen dat uw bedrijf beter zichtbaar is. De mogelijkheden om aan de hand van promotiekleding uw bedrijf op lange termijn te profileren zijn onbegrensd. Het is een eenvoudige manier om uw bedrijf een coherent profiel en een consistent imago te bezorgen.

Van der Burght Bedrijfskleding biedt u de mogelijkheid om uw kledingprofiel volledig aan te passen aan uw wensen. Hierdoor ontstaat een uniform beeld van uw bedrijf, dat tevens karakter uitstraalt.

In onze showroom en onze webshop bieden wij een groot scala aan hoogwaardige promotiekleding aan zoals poloshirts, T-shirts, sweatshirts, bodywarmers en jacks. Deze kleding hebben wij speciaal geselecteerd op basis van functionaliteit, kwaliteit en uiteraard draagcomfort.

De redenen om te investeren in bedrijfskleding kunnen gerust veelzijdig genoemd worden. Of het nu gaat om verbetering van uw corporate image, de versterking van de teamgeest of om sponsoring en promotiedoeleinden.

Het is van belang om vooraf goed na te denken over verschillende aspecten. Wat is het doel van de kleding? Hoe groot moet het logo zijn en waar moet het worden aangebracht? Welk ontwerp is het meest geschikt? Op welke manier kunnen de huiskleuren van uw bedrijf erin verwerkt worden? Door onze ervaring en deskundigheid staan wij u graag met raad en daad terzijde om te zorgen dat onze kleding voor maximale impact zorgt.

promotiekleding

Van der Burght Bedrijfskleding levert o.a. promotionele kleding van:

 

promowear