Indien u een artikel wenst te retourneren heeft u gedurende 14 dagen de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens deze periode is het van belang dat u voorzichtig omgaat met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken kunt u uw aankoop met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking als postpakket aan Van der Burght Bedrijfskleding retourneren.

Vriendelijk verzoeken wij u om bijgaand formulier in te vullen en de kopie van de automatisch aangemaakte bevestiging die u vervolgens per email ontvangt aan dit postpakket toe te voegen. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de koper. Indien u voor de retour gezonden artikelen reeds een bedrag heeft betaald, zullen wij dit bedrag uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending terugbetalen.

Retouradres: Van der Burght Bedrijfskleding, Chromiumweg 67, 3812 NL Amersfoort

Uw naam *

Bedrijfsnaam

Adres *

Postcode *

Plaats *

Land

Uw email *

Uw telefoonnummer

Factuurnummer

Bevestig dit bericht met Captcha
captcha

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht.