Van der Burght Bedrijfskleding is al sinds jaar en dag gespecialiseerd op het gebied van werkschoenen, veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen constant op de voet en bieden daarom een zeer breed assortiment aan dat altijd up-to-date is. Omdat uw veiligheid ook onze zorg is hebben wij alleen de beste merken in huis. Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige veiligheidsschoenen die de zwaarste testen hebben doorstaan.

Bij het zoeken naar de juiste schoen moet de vereiste beveiliging het belangrijkste criterium zijn. Daarnaast speelt uiteraard ook het draagcomfort een belangrijke rol. U draagt deze schoenen waarschijnlijk een groot deel van de dag, dus kwaliteit is van groot belang. Let op uw veiligheid en bepaal aan de hand daarvan uw keuze.

Van der Burght Bedrijfskleding biedt u de mogelijkheid om uit een groot aantal modellen en prijsklassen de voor u meest geschikte veiligheidsschoen te selecteren. Neem alvast een kijkje in onze webshop. Wij staan u graag bij met advies.

veiligheidsschoenen_01

Van der Burght Bedrijfskleding levert o.a. veiligheidsschoenen en -laarzen van:

 

safety-shoes